Kategorier
Facebook
Nyhedsbrev
Bayvantic Vet Hund Se fuld størrelse

Bayvantic Vet Hund

Bayvantic Vet er et lægemiddel til forebyggelse og behandling af angreb fra flåter, lopper, myg, sandfluer og stikfluer.
Også velegnet i behandling af loppeallergi.
Produktet har både en afvisende (anti-blodsugende) og dræbende effekt. Herved hindres parasitterne i at suge blod, og risikoen for overførsel af sygdomme nedsættes (f.eks. Borreliose, Leishmaniose, TBE - flåtoverført hjernebetændelse).

Flere detaljer

Fåes i fire pakningsstr., der alle indeholder 4 pipetter.

Bayvantic er et spot-on produkt i pipetter, og gives direkte på huden i nakken og på ryggen af hunden. Produktet fordeler sig hurtigt over hele hundes overflade, uden at gå i blodet.
Produkterne virker så snart parasitterne kommer i kontakt med hundens pels eller hud. Bayvantic virker fuldt ud allereden indenfor 24 timer efter behandling.
En pakning indeholder 4 pipetter, der svarer til 4 behandlinger. Der behandles hver 4. uge. Send evt. BAYVANTIC til 1919. Så får du en reminder-sms hver 4. uge.
 
Bayvantic kan bruges til hvalpe fra de er 7 uger gamle.
 
Produktet er vandfast, og virker også selv om din hund har været ude og svømme, eller er blevet badet.
Dog anbefales det, at hunden ikke har været i bad/været meget våd 48 timer før og efter påførsel af Bayvantic.
 
Sådan bruges Bayvantic:
For at være effektiv, er det vigtig at produktet kommer direkte på huden, og ikke kun på pelsen. Del derfor pelsen med fingrene, så huden bliver synlig. Sæt spidsen af pipetten på den synlige hud, og tryk indholdet ud på huden.
 
Små hunde under 10 kg., påføres Bayvantic et sted forrest på ryggen, imellem skulderbladene. På større hunde fordeles Bayvantic 4 steder langs ryggen, fra skulderbladene til haleroden.
 
Pakningsstr:
Hunde under 4 kg.: 4 x 0,4 ml. 
Hund 4-10 kg.: 4 x 1,0 ml.
Hund 10-25 kg.: 4 x 2,5 ml.
Hund 25-40 kg.: 4 x 4,0 ml.
 
Virkestoffer: Imidacloprid og permethrin
 
VIGTIGT: Produktet må IKKE BRUGES TIL KATTE.
 
8 andre varer i samme kategori: