Kategorier
Facebook
Nyhedsbrev

Sponsorater

Helena Graungaard

Vores nyeste sporsor-rytter er Helena Graungaard. Helena startede som pony-rytter, hvor hun red en del landsstævner, primært i spring. I 2010 sprang hun ud i nye udfordringer, og begyndte at ride military. Du kan læse meget mere om Helena og hendes heste på hjemmesiden:
www.team-graungaard.dk

Asta Silje Envoldsen

Her skriver Asta lidt om hende og hendes heste:

Mit navn er Asta, og jeg er 15 år gammel. Jeg har 2 ponyer, Målund's Minimaj og Morgensterns Dakar. Minimaj har jeg haft i 3 år, og vi har vundet næsten alt hvad vindes kan til distriktstævner, men det sidste 1,5 år har vi været faste deltagere til landsstævnerne. Vi blev a-ekvipage i maj sidste år, blev kvalificeret til DM og red finale i Ecco-cup, og det samme skal vi i år. Minimaj er en sand kammerat, og hun har lært mig stort set alt.

Dakar er en 7 års tysk sportspony som jeg selv har uddannet. Han er mega charmerende og har selvtilliden på plads, og så er han er virkelig en pony for fremtiden. 
Da i år er mit sidste år som ponyrytter, fik jeg i februar en rigtig dejlig juniorhest. Han hedder Traneenggårds Kiago og er en kæmpe stor reel og ærlig vallak, som altid prøver sit bedste. Sammen har vi allerede haft stor succes til stævnerne, på trods af at jeg stadig er lidt grøn på stor hest, og vores seneste resultat er 69% i vores debut i MB2. Efter kun 3 måneder sammen blev vi kvalificeret til både B-stævner, ecco cup og DM. 
Jeg er så heldig at bo på en gård, så alle mine ponyer og heste står hjemme hos mig selv. Vi har desværre ikke noget ridehus, men en udendørs bane, så vi rider altså udendørs hele året rundt - også om vinteren :-) det giver mig nogle heste som er vant til lidt af hvert, og derved giver det mig ikke nogle konsekvenser til stævnerne, hvis vejret skulle blive dårligt. 
Vi går også meget op i at hestene skal have lov til at være 'hest' så meget som muligt, så derfor går vores heste på døgnfold om sommeren, og så er vi heldige at have rigtig gode vinterfolde, som gør det muligt for os også at have hestene ude 12+ timer om vinteren.
Jeg er blevet sponsoreret af Dyr i Centrum i ca et års tid, og jeg er utrolig glad for deres uundværlige støtte. Uden dem havde det simpelthen ikke været muligt for mig at deltage i så mange stævner som jeg gør, så jeg siger TUSIND TAK! 

 

Sponsorater til klubber, arrangementer m.m.

Alle henvendelser til sponsorat skal foregå via vores mail:
mail@dyricentrum.com
mindst en måned før arrangementet skal foregå. Vi vender tilbage til jer hurtigst muligt.