Kategorier
Facebook
Nyhedsbrev

Butikkens historie

Det startede med en sulten hest...

Det hele startede med Karin's datter Kristine, der som 13-årig fik oldenborgen Laban af Donholm. Laban var en sulten hest, og på den måde startede det med at Karin blev moms-registreret i efteråret 2005 og derefter købte et tons hestefoder.

De første måneder blev foderet solgt fra Karin's carport, men da foderet pludselig rykkede ind i huset, blev det for meget for Karin's mand Michael, og hun fik af vide, at nu kunne hun altså godt finde et andet sted at have alt det foder.
Der blev ledt med lys og lygte efter et lokale, og i januar 2006 fandt Karin et lokale på industrivej 38C i Roskilde. Ikke lige den typiske adresse for en lille detailbutik, og lokalet på i alt lidt over 200 m² virkede meget stort i starten. Måske var det en lidt for stor mundfuld for sygeplejersken, pludselig at skulle drive forretning? En snak med en konsulent for Roskilde Kommune, der skulle hjælpe iværksættere i gang, gjorde ikke tingene bedre, og han mente at sådan en butik ville aldrig kunne løbe rundt.

På trods af den manglende butikserfaring, udviklede butikken sig med hjælp fra Karin's mand og ikke mindst datteren Kristine, der havde butikserfaring fra en lignende butik. Senere var det dog den anden datter, Sofie, der begyndte at hjælpe sin mor i butikken.

Plads kan man aldrig få nok af

Allerede i 2008 udvidede butikken med 50%, da vi fik lokalet ved siden af på industrivej 38D. Butikken vækstede på trods af krise, og kun 2 år senere, udvidede butikken igen, og kom op på 600 m².

Da der til sidst ikke kunne udvides mere på industrivej, måtte vi lede efter mere plads. I sommeren 2012 stod den derfor på flytning af hele butikken, til nye lokaler på bytoften 5 i Roskilde.

De nye lokaler på 750 m² bød på meget mere plads, og gjorde også parkeringsforholdene meget nemmere. Butikkens nye placering gjorde, at der kom flere og flere kunder til. Pladsen blev igen for trang, især på lageret med hestefoder. Til sidst måtte vi udvide endnu engang. Denne gang blev der bygget en ny, stor foderhal på hele 400 m².

2016 byder bl.a. på lancering af vores nye webshop, men der kommer helt sikkert også andre projekter til. Kun tiden vil vise hvad fremtiden bringer...