Kategorier
Facebook
Nyhedsbrev
Hurtta Torrent Coat - Regnjakke til hund Se fuld størrelse

Hurtta Torrent Coat - Regnjakke til hund

Hurtta Torrent Coat - Regnjakke  til hund.
Hurtta Torrent regnjakken er fremstillet af stof til udendørsliv, som er udviklet specielt til krævende forhold og beskytter mod regn og vind. Den er perfekt til hunde med lang og blød pels, som nemt absorberer fugt, og hunde som lugter af våd hund længe efter gåturen.

Flere detaljer

DKK 449,00

Hurtta Torrent Coat

  • Vandtæt med åndbart Houndtex
  • Komfortabel
  • 3M reflekser
  • Justerbart bælte og halsrem
  • Indsyet sele i de små størrelser 20-25 cm
  • Lukbar åbning på ryggen til sele fra str. 30-90 cm
  • Kan maskin vaskes
  • Let åndbart net underlag


Farver: Den nye farve RAVEN som er en dyb grå/sort farve samt CHERRY der er en mættet pink/rød.
Flotte farver som helt sikkert vil vække opsigt.

Materialet har en vandafvisende og åndbar Houndtex®-belægning. Produktet er meget nemmere og hurtigere at rengøre end en langhåret hund. Regnjakken lufttørrer hurtigt i et ventileret rum og er snart klar til flere regnvåde gåture.

Materialet har en vandafvisende og åndbar Houndtex®-belægning. Produktet er meget nemmere og hurtigere at rengøre end en langhåret hund. Regnjakken lufttørrer hurtigt i et ventileret rum og er snart klar til flere regnvåde gåture.

Regnjakken har et justerbart bælte og en beskyttende, høj krave. Jakken er nem at give på og tage af, da bæltespændet sidder på ryggen.
3M-reflekserne er af høj kvalitet og gør din hund mere sikker på årets mørke tid.

Hurtta Regnjakken Torrent Coat er lavet med et justerbart bælte omkring brystet. Der er lavet et smart lukbart hul i ryggen til selen. Jakken er let at give din bedste ven på før gåturen. På størrelse 20 og 25 cm er det en indbygget sele i jakken.

Har du Hurtta tøj i forvejen så ved du helt sikkert lige præcis hvilken størrelse du skal bruge.
Er det første gang du skal stifte bekendtskab med Hurtta så er målene her udtrykket for målet på din hund fra nakken, der hvor halsbåndet sidder og ned til halen. Det hvor halen starter, haleroden. Det er ryggen du skal måle.
Her en oversigt over størrelserne:

Er du i tvivl så send os en mail og vi hjælper dig gerne. Du kan evt. komme ned i vores fysiske butik og prøve hvilken størrelse der passer helt perfekt til netop din hund.

Farver: Pink (Cherry) eller Sort (Raven)

6 andre varer i samme kategori: