Kategorier
Facebook
Nyhedsbrev
Hurtta Summit Parka - Vinterjakke til hund Se fuld størrelse

Hurtta Summit Parka - Vinterjakke til hund

Hurtta Summit Parka - Vinterjakke  til hund.
En hunde vinterjakke som indeholder det hele. Alt det en hunde vinter jakke skal bestå af. Når man får den i hånden kan man med det samme mærke kvaliteten. Overfladen er bare lækker og indersiden ultra blød. Der er rigtig bred hals for bedre komfort ikke mindst for mops, de franske skønheder og bull typerne. Alle hunde kan være med på denne jakke.

Flere detaljer

Skabt med alt den nye innovative viden der er om jakker og pasform. Selve halsstykket kan man slå ned eller op. Når det er helt ude sækker det øre og hoved på en ualmindelig smart måde. Hals stykket er let og hunden kan let dreje sit hoved. Når det er slået ned er det en tyk lækker varm halskrave.

Der er justerings snor helt for uden til brug om øre og snor i halsen for justering for den optimale pasform. Rundt om skulder er der påsyet et ekstra stykke så den slutter bedre tæt. Mavevarmeren er også genialt syet og optimal især for hanhundene. De brede benstropper sidder fint og gør at jakken holdes tæt. En endnu mere smart detalje er justerings stykket ved halen. Nu kan  halen være fri og stadig være varm nede omkring lår og bagparten.

Hurtta Pro Outdoor Summit Parka vinterjakke er vand og vindtæt. Den har en unik pasform og er designet efter hundens krop. Jakken er udstyret med 3M reflekser.

Jakken er hurtig at give på og tage af og særligt velegnet til at holde musklerne varme på aktive hunde før eller efter træning. Produktet har en vandafvisende og åndbar Houndtex®-belægning og synlige 3M-reflekser. Hurtta Summit-parkaen er en forbedret, yderst funktionel version af den klassiske vinterjakke. Anbefales til krævende brug.

Jakken er selvfølgelig vaskbar.

Størrelser: 20 - 90 cm.

Farver: Pink (Cherry) eller Sort (Raven)

Kunder, der købte denne vare, købte også:

5 andre varer i samme kategori: