Kategorier
Facebook
Nyhedsbrev

Dækkenvask

Der er ingen varer

Dækkenvask

Vi sender dækner til vask og reparation hos firmaet Camilla Design. Dette firma udfører desuden store og små broderiopgaver.

OBS! Pr. 1/11 - 2018 er det desværre ikke længere muligt at tilbyde imprægnering af dækkener.

Imprægnering er et miljøbelastende og usundt kemikalie, ligegyldigt hvilket mærke der anvendes og om det vaskes i eller sprayes på.
De dækkener der produceres i dag har gode membraner der, med rette håndtering, kan holde hesten tør i mange sæsoner.

Hos Camilla Design, bliver dine dækner vasket så skånsomt som muligt. Her følges dækkenproducenternes anvisning:

Først bliver dæknet vasket i maskinen, altid kun et dækken ad gangen. Det bliver ikke centrifugeret, da dette er skadeligt for membranen i dæknet, men derimod bliver det hængt vådt op og lufttørrer.

Derved undgås skadelig centrifugering, slyngning eller tvangstørring.

Priser:

Dækkenvask110,00
  
Vask af op til 4 underlag110,00

 

Der kan ikke sættes en fast pris for reparation, da det varierer meget fra dækken til dækken. Priserne er meget rimelige, og firmaet er meget dygtige til at reparere. Er du tvivl om det kan betale sig, at få dit dækken repareret, skal du blot oplyse dette ved indleveringen. Så sørger vi for, at Camilla Design vurderer skadernes omfang, inden dæknet bliver vasket.

Der betales for vask. Evt. reparationer betales efterfølgende. Camilla Design udfører ikke reparationer på dækner, de ikke selv har vasket forinden. Når dæknet er rent, og klar til afhentning i butikken, sender vi en sms til dig. Der er som regel ca. 3 ugers leveringstid.