Kategorier
Facebook
Nyhedsbrev
Acana Sport & Agility Se fuld størrelse

Acana Sport & Agility

Til sport eller til at atge på har hunden brug for en kost der er rig på proteiner og fedt, til at vedligeholde dens styrke og udholdenhed.
Sport & Agility er fyldt med let-fordøjeligt kød (min. 60%) som kommer fra frilandskylling, hele æg og stillehavs-laks. Alt kødet ankommer frisk hver morgen, hvilket betyder at der ikke er behov for hverken konserveringsmidler eller nedfrysning.

Flere detaljer

DKK 549,00

OBS: Denne Acana Classic variant opdateres i 2016 til den nye 'Heritage'-serie. Den nye serie opdaterer alle produkterne, og gør dem alle fri for både dampet havre og kartofler. Vi kommer med mere information når ændringerne er trådt i kraft.

Moderne hunde er bygget som deres forfædre

Hvordan ved du om din hunds mad er Biologically Appropriate™? Det er meget simpelt, bare besvar de tre kød-spørgsmål.

 • HVOR MEGET KØD?

  ACANA Sport & Agility indeholder ingen planteproteins-koncentrater, men i stedet 75% kød (omkring dobbelt så meget som de fleste hundefoder).

 

 • HVOR MEGET FRISK KØD?

  1/3 af kødet i ACANA er FRISK, hvilket leverer essentielle næringsstoffer i deres mest nærende form, og 2/3 er tørrede, og udgør en naturligt stærk til kilde kød-protein.
   
 • HVOR MANGE SLAGS KØD?

  ACANA indeholder tre slags frisk kød, i ægte WholePrey™ forhold, der inkluderer kød, organer og brusk, som leverer komplette næringsstoffer naturligt.

  • Frilands kylling – kød, lever, hjerte, nyrer og brusk, fra lokale gårde.
  • Redelagte æg – hele og friske fra lokale præriegårde.
  • Vildtfanget flynder – hele og friske fra North Vancouver Island.

 

I naturen er der ingen syntetiske foder-tilsætninger, og hunde samt ulve får deres næring udelukkende gennem byttedyrene: muskelkød leverer proteiner; lever, nyrer og kallun leverer vitaminer og mineraler; ben og brusk leverer kalcium og fosfor.

 

ZINK | VORES ENESTE TILSÆTNING

ACANA afspejler den naturlige kost ved at bruge kød, organer og brusk i forhold der leverer næringsstofferne naturligt. De friske ingredienser er en koncentreret og naturlig kilde til stort set alle næringsstoffer din hund behøver for at trives. Derfor er næsten alle næringsstofferne i ACANA naturligt forekommende, og IKKE syntetiske.

Indhold: 13 kg.

14 andre varer i samme kategori: