Kategorier
Facebook
Nyhedsbrev
Acana Puppy & Junior Se fuld størrelse

Acana Puppy & Junior

Acana Puppy & Junior er hundefoder til hvalpe op til 1 år. Det høje kød-indhold (min. 60%) stammer fra frilandskyllinger, hele æg og friske Vancouver laks - alle ingredienser der ankommer frisk HVER dag, hvorved nedfrysning og konserveringsmidler er overflødigt.
Hvor andet foder er fyldt med korn, er både majs, hvede, gluten og rug bandlyst i vores foder.

 Flere detaljer

DKK 50,00

OBS: Denne Acana Classic variant opdateres i 2016 til den nye 'Heritage'-serie. Den nye serie opdaterer alle produkterne, og gør dem alle fri for både dampet havre og kartofler. Vi kommer med mere information når ændringerne er trådt i kraft.

6,8kg variant er overgået til Heritage variant.

Acana Puppy & Junior er et kvalitets-foder til hvalpe - skabt på naturens opskrift.

Fra naturens side er hvalpe kødædere som er udviklet til en varieret kost bestående af kød og mindre mængder frugt og grøntsager - det er præcis hvad Acana Puppy & Junior indeholder.


Indeholder Acana regionale frugter og grøntsager (bl.a. hindbær, tranebær og pebermynte), samt dampet havre - en god kilde til det sunde beta-glucose som er godt for din hvalps følsomme mave.

Frisk og aldrig nedfrosset laks er fyldt med de essentielle fedtsyrer som omega 3 og 6, disse fedtsyrer styrker hvalpens immunforsvar, og sikrer en flot og skinnende pels - hvalpens ydre tegn på sundhed og velvære.

Acana Puppy & Junior indeholder desuden organiske hav-grøntsager og botaniske ingredienser fra den canadiske prærie. Disse ingredienser er en naturlig kilde til antioxidanter som styrker metabolismen, samtidigt med at de tilføjer vigtige mineraler.

Indhold: 0,34 kg., 2,27 kg., 6,80 kg. og 13.0 kg.

Antal: 1 stk.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

14 andre varer i samme kategori: